Produkty pro accoya dřevo (4)

Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Romero

Romero

Rozmarýn (Rosmarinus officinalis) je aromatická trvalka patřící do čeledi Lamiaceae. Je známý svou silnou vůní a chutí. Listy obsahují esenciální oleje, jako je cineol a kafr, které mu dodávají charakteristickou vůni borovice a dřevitou chuť. Tato aromatická rostlina má lineární a úzké listy, které jsou na vrchní straně tmavě zelené a na spodní straně stříbrné. Listy jsou malé, protilehlé a uspořádané ve tvaru jehly. Stonky jsou dřevnaté, větvené a mohou růst až do podoby keřů nebo malých keřů, v závislosti na podmínkách růstu. Mladé stonky jsou zelené, zatímco starší mají tendenci se stávat dřevnatými a šedavými. Květy rozmarýnu jsou malé a modré, fialové nebo bílé, a shlukují se do hroznů na vrcholu stonků. Kvetení obvykle nastává na jaře a na začátku léta. Je odolný a preferuje teplé a slunné klima.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg